Grillnyhed fra Slagter Stjernholm

Slagter Stjernholm City Vest

Sommerens grillnyhed fra din mad med mere-slagter

Sommeren er allerede skudt godt i gang med det solrige forår. Hos mad med mere-slagteren følger vi med temperaturen, og er selvfølgelig klar med alt til den lækre sommermad, grillkød og sommerens tilbehør. Ja alt hvad du skal bruge til en god grillaften på terrassen.

Fræk nyhed

Til denne sommer kommer din slagter med en fræk nyhed, som vil få smilet frem og få din grillmad til at nå nye højder. Vi har sat det lækre kød på pinde og samtidig været lidt kreative, så de små pinde bliver ekstra lækre.

Grillspyd er nemlig ikke bare grillspyd. Her får du noget for enhver smag, og selvom du sikkert fristes til at smage flere af varianterne, så får du garanteret en favorit blandt de frække grillpinde.

Køb de lækre grillnyheder hos din lokale mad med mere-slagter eller lad dig inspirere og prøv dig frem med dine egne pinde.

Forhør dig hos din mad med mere-slagter, hvilket sortiment butikken kører i dag.

Se vores video med alle de sjove grillpinde.

Sjove grillpinde til din sommermad

Bacon babe

Svinebryst svøbt i bacon med en spændende marinade af gin og agurk. Marinadens lette strejf af ginsmag passer perfekt til grisekødet – og bacon kan alle jo lide.

Se hvordan du bygger din egen Bacon Babe
 

Spicy Beef Roll

Friskhakket oksekød rullet i let spicy krydderier med noter af spidskommen og chili. Oksekødet er naturligvis friskhakket i vores kølehakker – og det kan smages i form af saft og kraft.

Se hvordan du bygger din egen Spicy Beef Rool
 

Black & White

Slagteren har braiseret et lækkert stykke oksetykkam, så det er blevet saftigt og mørt. Herefter er halvdelen af kødet marineret i en lækker BBQ marinade.

Se hvordan du bygger din egen Black & White
 

Beef Wave

Tynde skiver af oksetykstegsfilet drysset med pebermix-krydderi og timian. De møre skiver af oksekød smelter på tungen efter en tur på grillen.

Se hvordan du bygger din egen Beef Wave
 

Flabet hakkedreng

Friskhakket oksekød med en lækker krydderkant og en lille tomat som næse. Den friskhakkede hakkedreng rammer lige plet i børnenes hjerter.

Se hvordan du bygger din egen Flabet hakkedreng
 

Tony tyksteg

En bøf skåret af oksetykstegsfilet marineret i en kantarelmarinade med et drys af mandel. Kombinationen af kantarelmarinaden og den møre oksebøf passer fantastisk sammen.

Se hvordan du bygger din egen Tony Tyksteg
 

Grillraketten

Her smager du både nakkefilet, chorizo, pølser samt lækre grøntsager på én gang. Grillpinden vil altid være et sikkert hit. Grillpindene er krydret med sæsonens lækre krydderi.

Se hvordan du bygger din egen Grillraket
 

Lyskryds

Tre stykker svinemørbrad med hver sin marinade rød-gul-grøn ”kør”. Det møre grisekød smelter på tungen – og sammen med de forskellige marinader er det en smagseksplosion i din mund.

Se hvordan du bygger dit eget Lyskryds
 

Chicken to Night

Kyllingefilet marineret i en marinade med et orientalsk twist med noter af sesam og ingefær. De aromatiske smagsnoter i marinaden passer perfekt til det lidt ferske kyllingekød.

Se hvordan du bygger din egen Chicken to Night
 

Grillkongen

Et lækkert og mørt stykke nakkefilet marineret i en bacon-blue-cheese marinade – det er ren umami-smag.

Se hvordan du bygger din egen Grillkonge