Slagter Stjernholm City Vest

Receptionsmenu

Buffet med 5 retter

Vælg mellem 5 retter.

• Lune kyllingesticks med BBQ og honning.
• Hjemmerørt lakserillette med creme fraiche og friske urter samt syltede rødløg, sprød rugbrødsknas og brøndkarse.
• Cognacrimmet oksefilet, hertil grillede svampe, langtidsbagte tomater og kold bearnaise creme.
• Stjernholm skinke på små salater, anrettet med grillet peberfrugt, vesterhavsost og hjemmelavet pesto.
• Gin- og limerimmet færøsk laks, serveret med rygeostcreme, salturt og friske ærteskud.
• 3 slags fermenterede snackpølser serveret, med hjemmelavede saltede mandler.
• 2 slags Unika ost med hjemmelavet sødt og sprødt.
• Hvidløgsstegte tigerrejer, anrettet med rucola, grillet fennikel og hjemmerørt aioli.
• Langtidsmodnet parmaskinke, hertil grissini sticks og trøffelmayo.
• Hjemmelavet æbletærte, hertil syrnet fløde med vanilje og råmarinerede skovbær.

Minimum 25 personer og minimum 5 retter.

Vis mere
Pr. person
Kr.
150,00

Buffet med 6 retter

Vælg mellem 6 retter.

• Lune kyllingesticks med BBQ og honning.
• Hjemmerørt lakserillette med creme fraiche og friske urter samt syltede rødløg, sprød rugbrødsknas og brøndkarse.
• Cognacrimmet oksefilet, hertil grillede svampe, langtidsbagte tomater og kold bearnaise creme.
• Stjernholm skinke på små salater, anrettet med grillet peberfrugt, vesterhavsost og hjemmelavet pesto.
• Gin- og limerimmet færøsk laks, serveret med rygeostcreme, salturt og friske ærteskud.
• 3 slags fermenterede snackpølser serveret, med hjemmelavede saltede mandler.
• 2 slags Unika ost med hjemmelavet sødt og sprødt.
• Hvidløgsstegte tigerrejer, anrettet med rucola, grillet fennikel og hjemmerørt aioli.
• Langtidsmodnet parmaskinke, hertil grissini sticks og trøffelmayo.
• Hjemmelavet æbletærte, hertil syrnet fløde med vanilje og råmarinerede skovbær.
 

Minimum 25 personer og minimum 6 retter.

Vis mere
Pr. person
Kr.
175,00

Buffet med 7 retter

Vælg mellem 7 retter.

• Lune kyllingesticks med BBQ og honning.
• Hjemmerørt lakserillette med creme fraiche og friske urter samt syltede rødløg, sprød rugbrødsknas og brøndkarse.
• Cognacrimmet oksefilet, hertil grillede svampe, langtidsbagte tomater og kold bearnaise creme.
• Stjernholm skinke på små salater, anrettet med grillet peberfrugt, vesterhavsost og hjemmelavet pesto.
• Gin- og limerimmet færøsk laks, serveret med rygeostcreme, salturt og friske ærteskud.
• 3 slags fermenterede snackpølser serveret, med hjemmelavede saltede mandler.
• 2 slags Unika ost med hjemmelavet sødt og sprødt.
• Hvidløgsstegte tigerrejer, anrettet med rucola, grillet fennikel og hjemmerørt aioli.
• Langtidsmodnet parmaskinke, hertil grissini sticks og trøffelmayo.
• Hjemmelavet æbletærte, hertil syrnet fløde med vanilje og råmarinerede skovbær.
 

Minimum 25 personer og minimum 7 retter.

Vis mere
Pr. person
Kr.
195,00

Buffet med 8 retter

Vælg mellem 8 retter.

• Lune kyllingesticks med BBQ og honning.
• Hjemmerørt lakserillette med creme fraiche og friske urter samt syltede rødløg, sprød rugbrødsknas og brøndkarse.
• Cognacrimmet oksefilet, hertil grillede svampe, langtidsbagte tomater og kold bearnaise creme.
• Stjernholm skinke på små salater, anrettet med grillet peberfrugt, vesterhavsost og hjemmelavet pesto.
• Gin- og limerimmet færøsk laks, serveret med rygeostcreme, salturt og friske ærteskud.
• 3 slags fermenterede snackpølser serveret, med hjemmelavede saltede mandler.
• 2 slags Unika ost med hjemmelavet sødt og sprødt.
• Hvidløgsstegte tigerrejer, anrettet med rucola, grillet fennikel og hjemmerørt aioli.
• Langtidsmodnet parmaskinke, hertil grissini sticks og trøffelmayo.
• Hjemmelavet æbletærte, hertil syrnet fløde med vanilje og råmarinerede skovbær.

Minimum 25 personer og minimum 8 retter.

Vis mere
Pr. person
Kr.
210,00