Slagter Stjernholm City Vest

Lav din egen gourmetmenu

Menu med 2 retter

Vælg mellem 2 retter
(1 forret eller dessert og 1 hovedret)

Forretter
• Hjemmerørt lakserillette med creme fraiche og friske urter samt syltede rødløg, sprød rugbrødsknas og brøndkarse.
• Gin- og limerimmet færøsk laks serveret med rygeostcreme, salturt og friske ærteskud.
• Cognacrimmet oksefilet hertil grillede svampe, langtidsbagte tomater og kold bearnaise creme.
• Hel laksefilet ovnbagt med urter, serveret med citrusmarinerede tigerrejer og frisk purløgscreme.
• Stjernholm skinke på små sprøde salater med grillet peberfrugt, Vesterhavsost og hjemmelavet pesto.
• Sprøde tarteletter med hjemmelavet høns i asparges.
 

Hovedretter
• Langtidsstegt kalveryg fra Himmerland med provenceurter, knust peber og flagesalt, serveret med franske flødekartofler med hvidløg, estragon og revet Comté, kokkens Sauce Bordelaise på oksefond samt frisk grøn salat med grillede løg, asparges og citronvinaigrette.

• Helstegt oksehøjreb fra Himmerland med timian og citrusolie, serveret med små ristede kartofler vendt med hjemmelavet pesto, knust peber og flagesalt, kokkens timianskysauce på oksefond samt sprød salat med frisé, asparges, langtidsbagte tomater, brøndkarse, parmesanchips og dijon vinaigrette.

• Rosastegt kalveculotte fra Himmerland med nordiske urter, serveret med små ristede kartofler med persille, Unika smør og flagesalt, kokkens svampesauce på oksefond samt sprød spidskålssalat med honningbagte gulerødder, ristede nødder og nordiske urter.

• Helstegt svinemørbrad af dansk gris med kalvefars og sprød parmaskinke, serveret med sprøde nøddemostoppe, marineret bønnesalat med persille og Unika ost samt kokkens vildtsauce.

• Helstegt lammekølle med hvidløg og rosmarin, serveret med små ovnstegte gyros kartofler, bondesalat med oliven, feta og rødløg samt hjemmelavet tzatziki.

• Kalvesteg stegt som vildt, serveret med smørdampede kartofler, kokkens flødesauce, rustikke ovnbagte rødder samt sødt og surt.

Desserter
• ”Gateau Marcel” fransk chokoladekage, serveret med frisk bærcoulis og hvide chokolade spåner.
• Hjemmelavet æbletærte, hertil syrnet fløde med vanilje og råmarinerede skovbær.
• Hjemmelavet Tiramisu kage, serveret med Marsalasyltede skovbær.
• Hjemmelavet vaniljeis, serveret med råmarinerede bær og sprøde nøddebrud.

Minimum 8 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
195,00

Menu med 3 retter

Vælg mellem 3 retter
(1 forret, 1 hovedret og 1 dessert)

Forretter

• Hjemmerørt lakserillette med creme fraiche og friske urter samt syltede rødløg, sprød rugbrødsknas og brøndkarse.
• Gin- og limerimmet færøsk laks serveret med rygeostcreme, salturt og friske ærteskud.
• Cognacrimmet oksefilet hertil grillede svampe, langtidsbagte tomater og kold bearnaise creme.
• Hel laksefilet ovnbagt med urter, serveret med citrusmarinerede tigerrejer og frisk purløgscreme.
• Stjernholm skinke på små sprøde salater med grillet peberfrugt, Vesterhavsost og hjemmelavet pesto.
• Sprøde tarteletter med hjemmelavet høns i asparges.
 

Hovedretter
• Langtidsstegt kalveryg fra Himmerland med provenceurter, knust peber og flagesalt, serveret med franske flødekartofler med hvidløg, estragon og revet Comté, kokkens Sauce Bordelaise på oksefond samt frisk grøn salat med grillede løg, asparges og citronvinaigrette.

• Helstegt oksehøjreb fra Himmerland med timian og citrusolie, serveret med små ristede kartofler vendt med hjemmelavet pesto, knust peber og flagesalt, kokkens timianskysauce på oksefond samt sprød salat med frisé, asparges, langtidsbagte tomater, brøndkarse, parmesanchips og dijon vinaigrette.

• Rosastegt kalveculotte fra Himmerland med nordiske urter, serveret med små ristede kartofler med persille, Unika smør og flagesalt, kokkens svampesauce på oksefond samt sprød spidskålssalat med honningbagte gulerødder, ristede nødder og nordiske urter.

• Helstegt svinemørbrad af dansk gris med kalvefars og sprød parmaskinke, serveret med sprøde nøddemostoppe, marineret bønnesalat med persille og Unika ost samt kokkens vildtsauce.

• Helstegt lammekølle med hvidløg og rosmarin, serveret med små ovnstegte gyros kartofler, bondesalat med oliven, feta og rødløg samt hjemmelavet tzatziki.

• Kalvesteg stegt som vildt, serveret med smørdampede kartofler, kokkens flødesauce, rustikke ovnbagte rødder samt sødt og surt.

Desserter
• ”Gateau Marcel” fransk chokoladekage, serveret med frisk bærcoulis og hvide chokolade spåner.
• Hjemmelavet æbletærte, hertil syrnet fløde med vanilje og råmarinerede skovbær.
• Hjemmelavet Tiramisu kage, serveret med Marsalasyltede skovbær.
• Hjemmelavet vaniljeis, serveret med råmarinerede bær og sprøde nøddebrud.

Minimum 8 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
235,00

Tilvalg til menuer

Tilvalg til menu med 2 eller 3 retter.

• 3 slags friskbagte økoboller fra Il Fornaio med saltet smør. 

Minimum 8 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
25,00