Slagter Stjernholm City Vest

Buffet til din fest

Nordisk buffet

Snaks:

  • 3 slags fermenterede snackpølser og saltede mandler.

Forretter (Koldt anrettet):

  • Gin- og limerimmet færøsk laks, serveret med rygeostcreme, salturt og friske ærteskud.
  • Hjemmerøget krondyrkølle anrettet med svampemayo, grønkålssalat med smørstegte rødder & vild timian.

Hovedretter (Lunt):

  • Rosastegt kalveculotte fra Himmerland med nordiske urter.
  • Små ristede kartofler med persille, Unika smør og flagesalt.
  • Kokkens svampesauce på oksefond.
  • Sprød spidskålssalat med honningbagte gulerødder, ristede nødder og nordiske urter.

Dessert:

  • Hjemmelavet æbletærte, hertil syrnet fløde med vanilje og råmarinerede skovbær.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
235,00

Tilvalg til vores buffeter
3 slags friskbagte økoboller fra Il Fornaio med saltet smør.

Pris pr. kuvert kr. 25,00

Fransk bistro buffet

Snacks:

  • 3 slags fermenterede snackpølser og saltede mandler.

Forretter (koldt anrettet):

  • Cognacrimmet oksefilet, hertil grillede svampe, langtidsbagte tomater og kold bearnaise creme.
  • Hjemmerørt lakserillettes med creme fraiche og friske urter samt syltede rødløg, sprød rugbrødsknas og brøndkarse.

Hovedretter (Lunt):

  • Langtidsstegt kalveryg fra Himmerland med provenceurter, knust peber og flagesalt.
  • Franske flødekartofler med hvidløg, estragon og revet Comté.
  • Kokkens Sauce Bordelaise på oksefond.
  • Frisk grøn salat med grillede løg, asparges og citronvinaigrette.

Dessert:

  • ”Gateau Marcel” fransk chokoladekage, serveret med frisk bærcoulis og hvide chokoladespåner.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
235,00

Tilvalg til vores buffeter
3 slags friskbagte økoboller fra Il Fornaio med saltet smør.

Pris pr. kuvert kr. 25,00

Middelhavsbuffet

Snacks:

  • 3 slags fermenterede snackpølser og saltede mandler.

Forretter (koldt anrettet):

  • Hvidløgsstegte tigerrejer anrettet med rucola, grillet fennikel og hjemmerørt aioli.
  • Langtidsmodnet parmaskinke med trøffelmayo og hjemmesyltede rødløg.

Hovedretter (Lunt):

  • Helstegt oksehøjreb fra Himmerland med timian og citrusolie.
  • Små ristede kartofler vendt med hjemmelavet pesto, knust peber og flagesalt.
  • Kokkens timianskysauce på oksefond.
  • Sprød salat med frisé, asparges, langtidsbagte tomater, brøndkarse, parmesan chips og dijon vinaigrette.

Dessert:
• Hjemmelavet Tiramisu kage, serveret med Marsala-syltede skovbær.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
235,00

Tilvalg til vores buffeter
3 slags friskbagte økoboller fra Il Fornaio med saltet smør.

Pris pr. kuvert kr. 25,00