Slagter Stjernholm City Vest

Konfirmation 2019

mad med mere-slagteren har kreeret en festlig og fejende flot menu, der både overrasker og fornyer - og som falder i konfirmandens, din og gæsternes smag.
Menuen rummer mange forskellige smagsindtryk. Den er moderne og traditionel på samme tid. Du kan roligt lægge konfirmationsmenuen ”i hænderne” på din slagtermester, der garanterer for hjemmelavet kvalitet og godt håndværk.

Menuen er færdigtilberedt og kommer varm i termokasser og det kolde på fade.

Forret
Til forret foreslår vi en rejecocktail anno 2019 med friske kutterrejer. Hertil en velsmagende og luftig tomatdressing, dekorative grønne ærteskud og sprød Romainesalat. Forretten rundes af med populære stenovnsbagte kuvertboller og smør.

Hovedret
Festen fortsætter med en lækker hovedret, der kombinerer en fin firkant af vores sprøde grisebasse med ramsløg og puffet flæskesvær med en fuldstændig mør kalvesteg. Stegen er tilberedt med frisk rosmarin og aromatiske hvidløg - på toppen er der lækkert krølfedt.
Slagteren har begået en intens kalvesauce med timian og sprøde grøntsager, samt en lækker kartoffel-fuglerede med urtemos. Hertil også forårets sprøde og friske salater med nøddeknas.

Dessert
Så er vi klar til finalen - desserten har konfirmanden og dine gæster med sikkerhed set frem til? Den består af en væltet isvaffel med softice, en lille lækker flødebolle, nypisket guf og hjemmelavet syltetøj.

Tag din mad med mere-slagter med på råd, når konfirmationsfesten skal planlægges!
Så bliver den store dag en ubetinget succes - fyldt med gode gastronomiske minder.

3 retters menu kr. 199,-

Konfirmation

Konfirmationsbuffet

Forretter
• Stjernholm skinke på rucolabund med flager af vesterhavsost og saltede mandler, serveres med ramsløgsolie
• Hel laksefilet ovnbagt med forskellige urter og dild hertil frisk purløgscreme

Hovedretter
• Lun kalveculotte med fennikel og timian
• Lun krydderfarseret svinemørbrad med sprød parmaskinke
• Små smørristede kartofler med forårsløg og persille
• Frisk grøn salat med cherrytomater, melon og ristede nødder, hertil urte/lime vinaigrette

Desserter
• Pandekageruller med fyld af hjemmelavet chokolade og nøddecreme, serveres med frisk bærcoulis.
• Stjernholms fløde is med bourbon vanilje.

• Pris pr. kuvert med hjemmebagt brød og tapenade. Kr. 245,00

Minimum 15 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
230,00

Konfirmationsmenu

Forret
• Lakserilette med frisk rucola, sprøde rugbrødschips og langtidsbagte cherrytomater.
• Citrusmarineret tigerrejer med fennikelsalat og hvidløgsmayo.

Hovedretter
• Rosastegt højreb af krogmodnet ungkvæg fra Himmerland.
• Små saftige lammeculotter stegt med soltørret tomat og ramsløg.
• Små smørristede kartofler med forårsløg og persille.
• Ovnbagte rødder med honning og timian.
• Portvinsglace af hjemmelavet oksefond

Desserter
• Kokkens hjemmelavede konfektkage med marcipan og nødder serveres med frisk bærcoulis.
• Stjernholms flødeis med bourbon vanilje.

• Pris pr. kuvert med hjemmebagt brød og tapenade. Kr. 245,00

Tilvalg af konfirmationens favoritter
• Tarteletter med høns i asparges.
Pris pr. person kr. 20,00
• Hjemmelavet tunmousse rørt med rødløg og kapers, hertil creme fraiche med friske krydderurter.
Pris pr. person kr. 25,00

Tilvalg af ost
• 4 velvalgte oste fra ind og udland serveres med sprødt og sødt.
Pris pr. person kr. 45,00

Vis mere
Pr. person
Kr.
230,00