Slagter Stjernholm City Vest

Menuer

Menu med 2 retter

Vælg mellem 2 retter
(1 forret eller dessert og 1 hovedret)

Forretter
1.
Hel laksefilet ovnbagt med urter og dild, serveres med citrusmarinerede tigerrejer og frisk purløgscreme
2. Sprængt andebryst på små salater,serveres med kryddersyltet grønt og saltede mandler
3. Unghaneterrine med perlespelt salat, serveres med syltede svampe og sprøde krydderurter
4. Bagt torsk med sprød peberbacon,serveres med cremet ærtepure
5. Stjernholm skinke på små sprøde salater med artiskokhjerter, grillede peberfrugter, vesterhavsost samt pesto
6. Tarteletter med høns i asparges

Hovedretter
1. Rosastegt kalveculotte fra Himmerland, serveres med små stegte krydderurte kartofler, samt bagte rødder og estragon sauce
2. Helstegt oksefilet fra Himmerland, hertil små smørstegte kartofler med persille, blandede bagte løg, samt rødvinssauce
3. Rosastegt ungkvægshøjreb fra Himmerland, hertil små stegte kartofler med trøffelolie og mandelflager, samt ovnbagte gulerødder og timiansauce
4. Helstegt dyrekølle med peberbacon og timian, serveres med sprøde nøddemos toppe samt rodfrugtfrikassé
5. Små saftige lammeculotter, stegt med hvidløg og rosmarin, serveres med gyros krydrede kartofler, hjemmelavet tzatziki og tomattapenade
6. Kalvesteg stegt som vildt, hertil brunede og hvide kartofler, serveres med flødesauce, sødt og surt samt Waldorf salat

Desserter
1. Hindbærtærte serveres med hvid chokoladecreme og frisk mynte
2. Konfektkage med nødder og marcipan, serveres med frisk bærkompot
3. Vanilje parfait is med råmarinerede bær samt sprøde nøddebrud
4. Mango og passionsfrugt cheesecake, hertil frisk frugt og chokolade chips
5. 4 velvalgte oste fra ind og udland, serveres med sødt og sprødt

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
185,00

Menu med 3 retter

Vælg mellem 3 retter
(1 forret, 1 hovedret og 1 dessert)

Forretter
1.
Hel laksefilet ovnbagt med urter og dild, serveres med citrusmarinerede tigerrejer og frisk purløgscreme
2. Sprængt andebryst på små salater,serveres med kryddersyltet grønt og saltede mandler
3. Unghaneterrine med perlespelt salat, serveres med syltede svampe og sprøde krydderurter
4. Bagt torsk med sprød peberbacon,serveres med cremet ærtepure
5. Stjernholm skinke på små sprøde salater med artiskokhjerter, grillede peberfrugter, vesterhavsost samt pesto
6. Tarteletter med høns i asparges

Hovedretter
1. Rosastegt kalveculotte fra Himmerland, serveres med små stegte krydderurte kartofler, samt bagte rødder og estragon sauce
2. Helstegt oksefilet fra Himmerland, hertil små smørstegte kartofler med persille, blandede bagte løg, samt rødvinssauce
3. Rosastegt ungkvægshøjreb fra Himmerland, hertil små stegte kartofler med trøffelolie og mandelflager, samt ovnbagte gulerødder og timiansauce
4. Helstegt dyrekølle med peberbacon og timian, serveres med sprøde nøddemos toppe samt rodfrugtfrikassé
5. Små saftige lammeculotter, stegt med hvidløg og rosmarin, serveres med gyros krydrede kartofler, hjemmelavet tzatziki og tomattapenade
6. Kalvesteg stegt som vildt, hertil brunede og hvide kartofler, serveres med flødesauce, sødt og surt samt Waldorf salat

Desserter
1. Hindbærtærte serveres med hvid chokoladecreme og frisk mynte
2. Konfektkage med nødder og marcipan, serveres med frisk bærkompot
3. Vanilje parfait is med råmarinerede bær samt sprøde nøddebrud
4. Mango og passionsfrugt cheesecake, hertil frisk frugt og chokolade chips
5. 4 velvalgte oste fra ind og udland, serveres med sødt og sprødt

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
225,00

Tilvalg til menuer

Tilvalg til menu med 2 eller 3 retter.

• Hjemmebagt brød og tapenade

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
15,00